Java Programlama Dersleri Kategori Sayfaları
Java Programlama

Java, açık kodlu, nesneye yönelimli, platformdan bağımsız, yüksek verime ve seviyeye sahip, çok fonksiyonlu ve adım adım işlenen yani yorumlanan bir programlama dilidir.
C ve C++ programlama dillerinden birçok sözdizimi türetilmiştir. Fakat bu diller daha basit nesne modelleme ve daha düşük seviyeye sahip oldukları için Java bu konuda bir adım öne çıkmaktadır.
Java Programlama Nedir?
Java ile programlama sonucunda oluşturulan uygulamalar herhangi bir bilgisayar mimarisine bağlı olmadıkları için, Java Virtual Machine (JVM) bulunan her yerde çalışabilen bir sınıf dosyası olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bağımsız özelliği ve tekbiçim kütüphane desteği olması Java’yı C ve C++’tan ayıran en önemli özelliklerdendir. Bu sayede güvenli yazılım geliştirme ve işletme ortamı sağlanabilmektedir.
Java Eğitimi

Java Eğitimi: Açık kaynaklı yazılım dünyasının en popüler yazılım geliştirme teknolojisi olan Java'yı, derinlemesine ele aldığımız bir eğitim içeriği sunmaktayız.
Platformdan bağımsız olarak yazılım geliştirme olanağı sağlayan Java teknolojileri ile masaüstü, web ve mobil uygulamalar geliştirebilme imkanına sahip bulunmaktayız.
Java dili ve platformu güvenlik uygulamaları, network programlama, çok katmanlı mimariler, istemci/sunucu mimarisinde uygulamalar geliştirmek için son derece elverişli bir tasarıma sahiptir.
Java Dili Öğrenme

Java İle Programlama

JavaScript Eğitimi

JavaScript Kursu: JavaScript; tüm web programcılarının bilmesi gereken temel web programlama dillerinden birisi olarak kabul edilmektedir.
JavaScript; web tarayıcıları tarafından kullanılıyor olması, asenkron iletişim sağlaması ve dinamik programlama dili olması nedeniyle web programcılarına pek çok kolaylık sağlamaktadır.
JavaScript; nesne tabanlı, prototip kullanımına izin veren, Mixin tasarım şablonunu destekleyen yapısı ile modern programlama dilleri arasında yerini alır.
Java Persistence API Eğitimi

Java Persistence API Eğitimi: JPA, Java ile veritabanı bağlantılı uygulamalar geliştirilmesini kolaylaştırmak için tanımlanmış olan bir spesifikasyondur.
JPA 2.0, JSR 317 Expert Group çalışmaları sonucu ortaya çıkmıştır.
JPA 2.0 ile beraber, diğer yaygın ORM teknolojilerinde bulunan özelliklerin hemen hemen hepsini bulmak mümkün hale gelmiştir.
JEE içerisinde ORM standardı olan JPA ile ilgili olarak; en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.